Bo i husvogn???

Lyst til å overnatte på landet?

Vi har to husvogner, den ene tenker jeg å leie ut. Enten på korte feriebesøk, eller om du ønsker å ha ei "hytte på landet", og leie på åremål.

Det blir laget en liten hage rundt, der du kan plukke urter og bruke i maten mens du bor her :) Har du lyst til å leie for lang tid, kan du jo selv lage en liten hage, og dyrke din egen mat.

Du kan være en del av fellesskapet på gården, eller nyte freden og roen for deg selv - og evt. med de du har med deg.

Du kan gå turer i flotte omgivelser, du kan leike på tunet - har en ganske stor grass-plen, du kan hilse på dyra, og være med og mate dyra, eller kanskje du rett og slett har lyst til å være med å jobbe på gården? Vi har nok av arbeidsoppgaver, om du skulle ha lyst på litt "skikkelig arbe"...;)
Foreløpige priser:

En familie: kr 1700 pr. uke, kr 4500 for en måned eller 19.000 for et år :) 

Strøm kommer i tillegg.
Vask: prisen er lav, og tanken er at du selv vasker og rydder etter deg. Det kan gjerne være hyggeligere når du drar enn da du kom 😃😃😃
Men - du kan betale 500 ekstra for vask.
Sengetøy kan også leies - kr 50 pr.sett.
Ta kontakt om du har lyst på en liten ferie på landet ;)

Skulle du ha lyst til å arbeide noen timer om dagen, i stedet for å betale, så kan vi nok finne arbeid... har massevis av gjerder som skulle vært satt opp, luking, høsting, skraping, vasking og maling av hus, husarbeid...grundig vask av forskjellige rom osv... har du noe du kan bidra med, så kan vi bytte... :)