Hytta mi på Blefjell - utleie på åremål.

Hytta er utleid i hele 2015. Er du interessert i å leie fra neste år, kan du lese videre :)

 

Lyst til å leie hytta mi?

Hytta mi ligger på Blefjell. Rett ved Blefjellheisen. Det er en helt grei hytte fra 1972. Enkel standard, men har innedo og vann i bekk rett utenfor døra (drikkevann som ikke skal kokes er det lurt å ta med hjemmefra). Det er tre soverom - et med dobbeltseng og to med køyesenger - tilsammen 6 sengeplasser. 
 
Jeg har det meste man trenger på ei hytte... kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker, hybelkomfyr, dyner, puter, leker, spill, DVD- og video-spiller, bøker, tegnesaker, et gammelt stereoanlegg m.m.... ikke noe av siste utgave, men - fullt brukbart :)
 
Sommerhalvåret er det fint å gå på tur på beina. Det er kort vei opp på "toppen" - dvs. platået oppe på Blefjell. I vinterhalvåret er det kort vei både for slalomkjøring og skiturer. Vi parkerer på P-plassen til Blefjellheisen. Vi pleier å la alpin-utstyret ligge i bilen, så går vi bare de 300 metrene fra hytta til bilen - på vanlige ski :) - Det er nemlig 300 meter fra P-plass til hytta :) Det er ikke mer enn at vi kan føle at vi er på fjellet - uten bil, men - vi ser P-plassen fra hytta - mellom noen trær :) Bakkene i Blefjellheisen egner seg godt for barn - og ungdom/voksne som vil leike på ski. Det er skålheis - noe jeg liker godt, og som har fungert veldig godt for barna. De har også en liten snowboard-park der.
 
Det er innlagt strøm, men ikke innlagt vann. Det går en bekk/liten elv ca 5 meter fra hytteveggen. Her har jeg hentet vann både sommer og vinter. Det er snurredass med vifte, plassert med dør fra gangen - blir som en innedo ;)
 
Tidligere brukte jeg hytta ca 40 døgn i året, men - etter at jeg ble alene med gården, har jeg dessverre hatt liten tid til å reise på hytta. Jeg stortrives når jeg kommer opp dit - og det gjør barna, også. Det beste for meg er å bruke hytta litt selv, og leie ut til andre i helger og uker, men - jeg er også villig til å leie ut på åremål. Er du interessert i kortere eller lengre leie-perioder, så ta kontakt (se kontakt-info).
 
Leiepriser for hytta - inkludert ved og strøm:
1 døgn: 300,-
2 døgn: 500,-
1 uke: 1200,-
1 måned: 3200,-
 
Juleferie 1 uke 2000,-
Vinterferie uke 8/9: 2000,-
Påskeferie: 2200,- (kan evt. deles i to halve uker - med deling på onsdag. Da er det 1000,- for fredag til onsdag før skjærtorsdag. og 1200,- for onsdag før skjærtorsdag til 2.påskedag).
 
ÅREMÅLSLEIE: kr 28.000 + strømmen overføres til leier.