Følg med på facebook

Jeg er nok flinkere til å oppdatere på facebook enn her på hjemmesida, derfor kan du følge linken under, og se hva som skjer på gården. 

 

https://www.facebook.com/nordreholt/

 

I juni kommer bl.a. Barnas turlag, fra Larvik turistforening en dag på gården, og litt seinere i juni, skal Kirken den norske ha en dag med ferie-tilbud for barn her. Ellers hender det jeg inivterer til felles matpakke-lunsj på gården eller setra, strikkekveld, sangkveld, hobbykveld - eller formiddager... så - det kan være lurt på følge med, om du er interessert i å ta en tur :)

Torsdag 5.november 2015

Vi inviterer til SANGKVELD i Øppstua. Det er ikke så lenge siden vi kjøpte piano, og nå er det stemt. Det blir i utgangspunktet lovsanger - fra Rop det ut, men - har du lyst til å synge andre sanger, kan du ta med noter og besifring - eller tekst, hvis du spiller selv :) 

Ta gjerne med noe å bite i til "kaffen" (dvs. kaffe, te, vann og saft), Rop det ut, instrument - hvis du spiller, godt humør, dikt eller annet du vil dele ;)

Det er for hele familien. Vi har lego, formingsbord og puslebord for barna - og ungdommene... og kanskje noen eldre, også?

Velkommen til gårds :)

Ps. fint med en liten tilbakemelding, hvis du vil komme - 99004606 :)

Strikke dugnad

Kirkens bymisjon inviterer til strikke-dugnad. Jeg vil bli med - og så vil jeg også gjøre en sosial greie ut av det. Da kommer det noe godt ut av hele prosessen 🙂

Du inviteres herved til strikkedugnad på Nordre Holt i perioden:

23.-25.september 2015 - i Øppstua og utenfor.

Liker du ikke - eller kan du ikke - strikke, så er du velkommen til å koke kaffe, bake kake, prate og være med og gjøre det hyggelig :) Her kan du blir kjent med nye mennesker - og samtidig gjøre noe for andre. Vi har også en penge-innsamling, hvis du vil bidra med kontanter.

Det er plass for leik ute, for dem som vil ta med barna. Vi har også et rom med Lego og et rom med bøker, film og spill.

Ta kontakt om du har ideer - og om du vil være med - og om du vil koke kaffe, bake kake, strikke el.l.

Ta med garn og pinner...godt humør, positiv og raus innstilling, så gjør vi noe sammen - for hverandre og for andre 🙂

Kanskje vi kan synge litt sammen, også? Ta gjerne med deg et instrument og sang-ark 😀😜

 

Det går også an å ta seg noen turer i nærområdet, som avveksling til strikkingen. Dessuten r det fint an å strikke ute - det gjorde Hans  Nielsen Hauge ❤